x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Argentinianul David Nalbandian a rănit un arbitru de linie în timpul finalei de la Queen's (VIDEO)

Argentinianul David Nalbandian a rănit un arbitru de linie în timpul finalei de la Queen's (VIDEO)

18 Iun 2012   •   18:59
Argentinianul David Nalbandian a rănit un arbitru de linie în timpul finalei de la Queen's (VIDEO)

Tenismanul argentinian David Nalbandian, care a ranit un arbitru de linie dupa ce a lovit cu piciorul suportul scaunului in care statea acesta, la finala turneului de la Queen's, a fost amendat de ATP cu suma de 10.000 de euro pentru "conduita antisportiva".

In plus, argentinianul nu a primit nici banii cuveniti pentru accederea in finala, 44.945 de euro, dar nici cele 150 de puncte ATP aferente.

Mai mult, Nalbandian risca o suspendare de opt saptamani, gestul de duminica fiind considerat recidiva, dupa ce in luna ianuarie a fost amendat cu 6.400 de euro, deoarece a aruncat cu apa in directia unui oficial, la Australian Open.

Tot luni, politia britanica a deschis o ancheta dupa ce pe numele lui Nalbandian a fost depusa o plangere pentru agresiune.

David Nalbandian si-a pierdut cumpatul dupa ce nu si-a fructificat serviciul in setul al doilea, la scorul de 4-3 in favoarea adversarului sau, croatul Marin Cilic, care conducea si cu 1-0 la seturi.

El a lovit puternic cu piciorul un panou publicitar aflat pe gazon in jurul scaunului arbitrului de la una din liniile laterale ale terenului. Arbitrul Andrew McDougall a receptionat panoul in glezna si a parasit terenul cu o plaga insangerata in zona tibiei.

Jucatorul argenitinian, care a fost descalificat, a parut confuz dupa acest gest necugetat, dar scuzele sale nu au convins pe nimeni.

×
Subiecte în articol: arbitru tenis david nalbandian