x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, bronz la Dusseldorf Grand Prix

Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, bronz la Dusseldorf Grand Prix

20 Feb 2011   •   10:03
Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, bronz la Dusseldorf Grand Prix
Sursa foto: /Intact Images

Sportivele române Alina Dumitru şi Corina Căprioriu au cucerit, sâmbătă, medaliile de bronz la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf, informează site-ul oficial al competiţiei.

La categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru, campioana olimpică la Beijing în 2008, a trecut în rundele preliminare de Luz Alvarez (Columbia), Sumeyye Akkus (Turcia) şi Severine Pesch (Germania). În semifinale, românca a fost învinsă de Charline Van Snick, din Belgia. Tot la 48 de kilograme, Carmen Bogdan s-a impus în primul meci, cu Julia Pohl (Germania), însă l-a pierdut pe cel de-al doilea din rundele preliminare, cu Birgit Ente (Olanda).

Corina Căprioriu s-a impus la categoria 57 de kilograme în faţa sportivelor Juul Franssen (Olanda), Ana Leon (Mexic) şi Marlen Hein (Germania), dar a pierdut semifinala cu japoneza Kaori Matsumoto. La aceeaşi categorie, Andreea Chiţu a învins-o pe Fatima Chakir (Maroc) în primul meci şi a fost învinsă în cel de-al doilea de portugheza Telma Monteiro.

La masculin, categoria 66 de kilograme, românul Laszlo Szoke a trecut în primul meci din rundele preliminare de Islam Baialinov, din Kârgâzstan, dar a fost învins în a doua confruntare a preliminariilor, de spanioul Sugoi Uriarte.

La categoria 73 de kilograme, Costel Danculea a câştigat două meciuri, cu brazilianul Marcelo Contini şi Raşit Kulbaiev din Kazahstan, şi a fost învins în al treilea, de belgianul Dirk Van Tichelt, tatând accederea în semifinale.

×