x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ana Porgras, premiată pentru eleganţă la CM de gimnastică

Ana Porgras, premiată pentru eleganţă la CM de gimnastică

14 Oct 2011   •   12:25
Ana Porgras, premiată pentru eleganţă la CM de gimnastică

In finala pe echipe si in cea la individual compus gimnastele romance nu au obtinut nicio medalie la CM de gimnastica. Avem, totusi, o premianta la Mondialele de la Tokyo.

Gimnasta Ana Porgras, locul 6 in finala la individual compus, a primit "Premiul Elegantei", distinctie acordata in urma voturilor sportivilor si ziaristilor prezenti la CM de la Tokyo. Premiu de consolare pentru ea, avand in vedere ca nu a prins nici finalele pe aparate.

In finala la individual compus de joi, Ana Porgras a ocupat locul 6, dar chiar daca nu a reusit sa urce pe podium, eleganta sa, miscarile artistice si siguranta impletita cu frumusetea, nu au trecut neobservate. Ea primeste "Premiul Elegantei", acordat de Longines, pe baza voturilor exprimate de sportivii si ziarisii prezenti la Campionatul Mondial, potrivit anuntului FR Gimnastica.

Ana Porgras va fi premiata inaintea ceremoniei rezervate medaliatilor in finala masculina la individual compus, care va incepe la ora 13.00.

Romania va incheia participarea la CM din Japonia, la feminin, duminica, atunci cand vor intra in finale pe aparate Catalina Ponor si Amelia Racea, la barna, respectiv Diana Bulimar, la sol.

In concursul pe echipe, Romania a ocupat locul 4, la fel ca la editia din 2010.

×