x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Anja Andersen: "Cel mai bun joc de apărare din câte am văzut!"

Anja Andersen: "Cel mai bun joc de apărare din câte am văzut!"

07 Feb 2011   •   08:54
Anja Andersen: "Cel mai bun joc de apărare din câte am văzut!"
Sursa foto: /GSP.ro

Antrenoarea echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Anja Andersen, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Buducnost, scor 21-20, că această partidă a fost cea mai bună a grupării vâlcene din punct de vedere al apărării, din câte a văzut până în prezent.

"Echipa a jucat bine, fetele s-au completat excelent. Este cel mai bun meci făcut de Oltchim în apărare din câte am văzut eu. Azi am folosit toate handbalistele din lot. Şi cele care au rămas în afara echipei au stat în tribună, aproape de teren şi au ştiut să-şi mobilizeze colegele. Publicul a fost minunat, suntem norocoşi să avem aşa spectatori. E normal ca handbalistele să joace pe mai multe posturi, aceasta este handbalul viitorului", a spus Andersen.

Antrenoarea daneză a mai spus că în sezonul viitor Oltchim este favorită la câştigarea Ligii Campionilor: "Să nu se înţeleagă că nu vom încerca şi în acest sezon, nici vorbă. Vă spun doar că în sezonul viitor pot garanta că vom câştiga trofeul".

Extrema Iulia Puşcaşu a declarat că a simţit că Oltchim va câştiga meciul cu Buducnost. "Azi am câştigat cu sufletul. Asta ne-a şi spus Anja Andersen la început, să simţim handbalul, să-l jucăm mai mult cu inima. Am simţit că vom câştiga, am luptat până în ultima secundă. Azi am întâlnit un adversar valoros. Oricum, toate suntem impresionate plăcut de noul antrenor, în trei zile am făcut atât de multe, este senzaţional".

Valeria Beşe consideră că victoria a fost obţinută cu greu: "Am întâlnit o echipă foarte puternică, ştiam asta, ştiam că va trebui să muncim mult pentru a ne impune. Mai avem multe meciuri de jucat, este o grupă dificilă", a afirmat sportiva.

Interul Oltchimului a mai spus că şi ea a fost surprinsă de cerinţa antrenorului de a juca pe postul de pivot: "Pentru mine nu este o noutate, la Zalău am mai jucat pivot. Recunosc că am fost surprinsă, dar joc oriunde o cere antrenorul".

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 21-20 (13-12), formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica, într-un meci contând pentru grupa principală I a Ligii Campionilor.

×