x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Australian Open: Horia Tecău, în sferturi la dublu mixt!

Australian Open: Horia Tecău, în sferturi la dublu mixt!

24 Ian 2011   •   09:55
Australian Open: Horia Tecău, în sferturi la dublu mixt!

147910-.jpgPerechea Horia Tecău/Bethanie Mattek-Sands (România/SUA) s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Tecău şi Mattek-Sands au trecut în optimile de finală cu scorul de 6-1, 6-2 de cuplul australian Sophie Ferguson/Marinko Matosevic şi vor întâlni în sferturi perechea care va câştiga meciul Liezel Huber/Bob Bryan (SUA, nr.1) - Sally Peers/Carsten Ball (Australia).

La dublu feminin, perechea Alexandra Dulgheru/Magdalena Rybarikova (România/Slovacia) a fost eliminată în turul 3, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de cuplul Liezel Huber/Nadia Petrova (SUA/Rusia), cap de serie numărul 3.

Marius Florin Brăguşi a fost eliminat, luni, în runda inaugurală a probei de simplu juniori după ce a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-2, de australianul Joey Swaysland. În proba de dublu a juniorilor, perechea Darius Florin Brăguşi/Vasile-Alexandru Ghilea a fost întrecută, cu scorul de 2-6, 6-2, 10-8, de cuplul ceh Adam Pavlasek/Lukas Vrnak.

×