x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Avantajele pariurilor online la SuperBet

Avantajele pariurilor online la SuperBet

29 Sep 2020   •   14:16
Avantajele pariurilor online la SuperBet

Superbet este una dintre cele mai cunoscute si apreciate case de pariuri online. O să îți prezint câteva avantaje și sfaturi pentru a paria la Superbet.

Oferta avantajoasă de bun venit

Superbet își ofertează clienții cu un bonus de bun venit de 100% în limita a 500 RON. Ai de asemenea un superspin gratuit în fiecare zi cu care îți poți mări balanța de fonduri.

Problemele din trecut sunt toate rezolvate

De-a lungul timpului, în încercarea de a se dezvolta cât mai mult și cât mai repede, Superbet a avut câteva probleme. Clienții Superbet se plângeau des de stabilitatea site-ului deoarece serverele picau foarte des, de instabilitatea platformei de pariuri live și chiar de imposibilitatea de accesare a contului. În momentul de față, Superbet este o platformă foarte stabilă și au rezolvat orice tip de problemă tehnică. În 2020 Superbet este una din platformele care folosesc cele mai avansate tehnologii și vin cu o interfață dinamică și intuitivă. Nu uita, înainte de a-ți face conta, ia bonusul la Superbet.

Un alt avantaj al Superbet este acela că poți depune și retrage bani direct în agențiile stradale. Datorită faptului că există peste 940 de agenții Superbet în România în acest moment, sigur vei găsi o agenție în apropiere unde să depui sau să retragi banii din cont. Un avantaj al retragerii prin această metodă este acela că poți ridica banii instant, fără a mai fi nevoie să aștepți ca banii să ajungă în contul tău bancar.

Un aspect care trebuie reținut este că mulți pariori preferă casele de pariuri stradale deoarece găsesc promoții precum Super 6, Supercotă sau Superextra. Superbet vine în ajutorul pariorilor oferindu-le aceste tipuri de pariuri și pe platforma online, nu doar în casele de pariuri offline. Îți spun și că există anumite tipuri de pariuri pe care le găsești doar pe platforma online. Acestea apar în cadrul anumitor evenimente, de aceea o idee bună este să te abonezi la newsletter-ul lor pe mail.

Oferta de pariere Superbet este foarte bună și variată

Poți paria atât pe pariuri pre-meci, cât și pe pariuri live. Oferta acoperă o gamă largă de meciuri și piețe de pariere pe care le poți include in strategiile tale de pariere. Cotele sunt și ele de asemenea ridicate la rangul caselor de pariuri de top, oferindu-ți chiar și cote mai bune decât celelalte agenții la pariuri cum ar fi 1x2.

Superbet oferă și live streaming pentru evenimentele importante, deci poți urmări direct pe platforma lor competițiile mari în direct.

Un tip de pariu atractiv pe care îl găsești la Superbet se referă la loteriile internaționale. Ai acces din platforma online Superbet sau din aplicația pentru mobil la cele mai mari loterii ale lumii.

 

×