x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute a făcut antrenamentul oficial pentru meciul cu Jean Paul Mendy în faţa a 200 de oameni - video

Bute a făcut antrenamentul oficial pentru meciul cu Jean Paul Mendy în faţa a 200 de oameni - video

05 Iul 2011   •   10:07
Bute a făcut antrenamentul oficial pentru meciul cu Jean Paul Mendy în faţa a 200 de oameni - video

Pugilistul profesionist Lucian Bute a efectuat, marti, un antrenament de 37 de minute in centrul comercial AFI Palace, la care au asistat aproximativ 200 de persoane, in vederea partidei cu francezul Jean Paul Mendy, care va avea loc sambata, la Romexpo.

Bute si-a facut aparitia cu un tricoul alb care avea imprimat pe piept si pe spate logo-ul turismului romanesc. Campionul roman a fost intampinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, dupa care a facut cateva exercitii de incalzire.

El a dus o lupta cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii inchisi si a exersat eschivele si upercuturile. Dupa fiecare serie de exercitii antrenorul Stephane Larouche ii verifica pulsul.

Dupa ce a trecut la jocul cu manusi, antrenorul l-a lovit peste spate, moment in care Bute s-a dus spre el si a lovit mai tare decat o facuse pana atunci.

Staff-ul lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprita.

Dupa 20 de minute, Bute a trecut la exercitiile cu mingea medicinala, iar dupa alte zece minute a renuntat la tricou si a efectuat exercitii de salt cu coarda. Dupa ce a terminat antrenamentul, boxerul roman a oferit autografe.

Miercuri, Lucian Bute va sustine o conferinta de presa

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×