x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute a început antrenamentele în România

Bute a început antrenamentele în România

26 Iun 2011   •   10:35
Bute a început antrenamentele în România

Lucian Bute, sosit vineri in Romania, a inceput antrenamentele, in primele doua zile punand accent pe pregatirea fizica, alergand pe banda si inotand in piscina.

Lucian Bute a reluat sambata pregatirea, iar gazdele de la Hotelul Marriott i-au pus la dispozitie un mini gym, in timp ce antrenorul Stephan Larouche l-a "incarcat" cu un program de pregatire spartan, bazat pe antrenamente fizice, doua sedinte pe zi, informeaza site-ul www.lucian-bute.ro.

"Alergare pe banda, flotari, genuflexiuni, sarituri la coarda. Dupa o ora, cand calvarul parea a se fi terminat, Lucian intra in bazin pentru cateva ture de inot. Apoi sauna. E buna si pentru relaxare, dar si pentru a mai da jos din kilogramele pe care Lucian le are in plus", scrie site-ul mentionat. "Totul e in grafic. Nu vor fi probleme cu categoria", a spus Larouche.

Saptamana viitoare, Bute va incepe si pregatirea specifica la sala de box. Dimineata va face box, iar seara alergare. In ultima saptamana, programul se va inversa, Lucian urmand a-si regla loviturile seara. 110 reprize de sparring a facut pana Bute pentru meciul cu Jean Paul Mendy, care va avea loc in 9 iulie, la Romexpo.

×