x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Campioana, prinsă în ofsaid

Campioana, prinsă în ofsaid

de Mihai Igirosanu    |    21 Iul 2013   •   16:26
Campioana, prinsă în ofsaid
Steaua a început fără chef noul sezon. Dinamo, la primele contre între şefi şI antrenor după eşecul penibil

După demonstraţiile de forţă din Supercupă (3-0 cu Petrolul) şI din prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor (3-0 cu Vardar Skopje), Steaua a părut destul de plictisită la debutul în Liga 1. În faţa unei echipe a Ceahlăului extrem de tupeistă şI mult schimbată în bine de Vasile Miriuţă, trupa lui Laurenţiu Reghecampf a lăsat impresia că nu e cu gândul decât la parcursul din competiţia europeană, acolo unde are nevoie ca de aer să prindă grupele pentru a-şi asigura liniştea financiară. A rezultat un 2-1 chinuit, influenţat de arbitrajul penibil al brigăzii conduse de Radu Petrescu, care n-a văzut ofsaidul evident din care campionii au deschis scorul, n-a acordat nici un penalty evident pentru Steaua şI nici un altul, nu foarte clar, dar care putea fi acordat fără probleme în favoarea Ceahlăului. “Toate meciurile vor fi grele şi toate echipele îşi vor dori să bată Steaua. Am încercat să-i fac pe băieţi să înţeleagă ca niciun meci nu seamănă cu altul. Consider că trebuie să închidem mult mai bine mijlocul terenului, trebuie să fim mult mai concentraţi pe viitor. Nu avem voie să dăm adversarilor atâtea şanse. În repriza a doua am fost mereu ultimii la minge. Îmi doresc ca jucătorii care intră pe teren să aibă altă atitudine. Mă refer aici la Iancu, la Prepeliţă, oameni care joacă meci de meci”, a declarat după meci antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf.

Mari probleme de lot

În perspectiva meciurilor din Liga Campionilor, Steaua are emoţii şI cu stoperul Vlad Chiricheş, care l-a încălzire a resimţit unele probleme musculare la gamba dreaptă şI n-a mai fost folosit contra Ceahlăului, fiind înlocuit în primul “11” cu Florin Gardoş. Însă problema pricipală rămâne cea a soluţiilor extrem de firave pentru postul de atacant. La această oră, campioana României nu mizează cu adevărat pentru această poziţie decât pe muntenegreanul Stefan Nikolici. Italianul Frederico Piovaccari s-a arătat încă nepregătit şI nici n-a mai fost ţinut în lot pentru meciul cu Ceahlăul, iar Leandro Tatu, care de fapt nici nu este un atacant clasic, nu este nici el încă refăcut complet după accidentare.

Am avea nevoie de ceva sânge proaspăt, dar avem probleme foarte mari de comunicare cu patronul. Acum am fi avut mai multă nevoie decât niciodată de el lângă noi” Mihai Stoica, manager general Steaua












×