x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Canadianul Raonic a trimis 38 de aşi într-un singur meci!

Canadianul Raonic a trimis 38 de aşi într-un singur meci!

18 Feb 2011   •   11:00
Canadianul Raonic a trimis 38 de aşi într-un singur meci!
Sursa foto: /Reuters

Tenismanul canadian Milos Raonic, ocupantul locului 59 în clasamentul ATP, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Memphis, la capătul unui meci în care a reuşit nu mai puţin de 38 de aşi!

Beneficiar al unui wild-card din partea organizatorilor americani, Raonic l-a învins în optimile de finală pe cehul Radek Stepanek în trei seturi, 6-4, 6-7 (10), 7-6 (1).

Cei 38 de aşi expediaţi de canadian reprezintă a cincea astfel de performanţă într-un meci de trei seturi de când ATP a început să ţină această statistică în 1991.

Duminica trecută, Raonic, care a promovat 100 de poziţii în ierarhia ATP în 2011, a furnizat o mare surpriză câştigând turneul de la San Jose după ce l-a învins pe spaniolul Fernando Verdasco, devenind astfel primul canadian care triumfă într-un concurs din circuitul profeionist în ultimii 16 ani.

De asemenea, la cei 20 de ani ai săi, Raonic este cel mai tânăr câştigător al unui turneu ATP de la croatul Mario Cilic, care îşi adjudeca titlul la New Haven, în urmă cu trei ani.

×