x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Carl Froch despre Lucian Bute: "Ori este prea încrezător, ori prea prost"

Carl Froch despre Lucian Bute: "Ori este prea încrezător, ori prea prost"

de Mediafax    |    19 Mar 2012   •   14:54
Carl Froch despre Lucian Bute: "Ori este prea încrezător, ori prea prost"

Britanicul Carl Froch, challengerul la titlul mondial IBF, detinut de Lucian Bute, a declarat luni, intr-o conferinta de presa de promovare a meciului din 26 mai, ca boxerul roman ori este ori prea increzator, ori este prost daca a acceptat sa lupte in Nottingham, de unde el este originar.

"Nu a luptat de multe ori in afara orasului sau (n.r. - Montreal), dar ca sa-si puna centura in joc inseamna ca ori este prea increzator, ori este prea prost. Cred ca este foarte increzator si de ce nu ar fi, ca doar e campionul. Vin dupa o infrangere, iar cand am facut asta dupa un meci cu Kessler, eram atat de pregatit sa-l bat pe Arthur Abraham, incat am facut-o. Asa simt si acum", a spus Froch, informeaza eastsideboxing.com.

Totusi, Froch i-a multumit lui Bute ca a acceptat sa lupte la Nottingham. "Este nemaipomenit sa revin in Nottingham, a trecut prea mult timp. Sunt atat de incantat de acest meci si trebuie sa ii multumesc lui Lucian Bute pentru ca a acceptat asta. L-am provocat in ultima perioada pentru ca nu accepta sa lupte contra adversarilor de top, pentru ca nu a intrat in turneul Super Six, dar a batut pe oricine a avut in fata sa", a completat Froch.

Carl Froch considera ca nu este niciun fel de conflict intre el si Bute, chiar daca cei doi s-au provocat de mai multe ori prin intermediul presei. "Am un mare respect pentru Lucian, este un sportiv de nivel inalt, dar si eu sunt. Nu este nicio problema intre noi si nici nu are de ce sa fie, lupta va vorbi de la sine", a explicat Froch.

Inaintea conferintei de presa cei doi pugilisti s-au fotografiat in fata Capital FM Arena, Lucian Bute tinand pe umeri steagurile Romaniei si Canadei, in timp ce Froch avea pe brat drapelul Marii Britanii.

Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch si boxerul Lucian Bute, ce se va disputa in 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, contand pentru centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, vor costa intre 48 si 360 de euro.

Biletele au fost impartite in sapte categorii, astfel ca cel mai ieftin tichet va putea fi achizitionat in schimbul a 40 de lire sterline (48 de euro). Un bilet la categoria a sasea va costa 72 de euro, in timp ce pentru unul la categoria a cincea se vor plati 96 de euro. Urmatoarele categorii, a patra, a treia si a doua, vor putea fi achizitionate in schimbul a 120, 180, respectiv 240 de euro.

Cele mai scumpe bilete vor fi cele VIP, un tichet in zona ringului urmand sa coste 300 de lire sterline (360 de euro).

In meciul cu Froch, Lucian Bute isi va pune pentru a zecea oara in joc centura IBF.

×