x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Fost campion olimpic, mondial şi european la haltere, arestat pentru trafic de droguri

Fost campion olimpic, mondial şi european la haltere, arestat pentru trafic de droguri

27 Oct 2011   •   16:13
Fost campion olimpic, mondial şi european la haltere, arestat pentru trafic de droguri

Bulgarul Galabin Boevski, fost campion olimpic, mondial si european la haltere, a fost arestat in Brazilia pentru trafic de droguri, a anuntat joi ministrul bulgar al Afacerilor Externe.

“Politia federala a informat ambasada ca Boevski a fost arestat pe aeroportul din Sao Paolo luni seara, dupa ce in bagajele sale au fost descoperite noua kilograme de cocaina', a declarat demnitarul bulgar, conform AFP.

Potrivit presei bulgare, Boevski, acum in varsta de 36 de ani, campion olimpic la haltere in 2000, la Sydney, la categoria minus 69 kg, s-a aflat in Brazilia pentru a asista la un turneu de tenis la care urma sa participe fiica sa. El a fost arestat in momentul in care dorea sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Spania si risca pana la 15 ani de inchisoare, legile braziliene fiind extrem de dure in acest sens.

Dublu campion mondial, in 1999 si 2001, si de trei ori campion european (1999, 2002 si 2003), Boevski si-a incheiat cariera in 2004, dupa ce a fost depistat pozitiv si suspendat opt ani.

×