x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gabriela Ruse, debut fulminant la Australian Open

Gabriela Ruse, debut fulminant la Australian Open

17 Ian 2022   •   10:18
Gabriela Ruse, debut fulminant la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Gabrila Ruse (72 WTA) a debutat cu o victorie spectaculoasă la primul Grand Slam al anului de la Melbourne, trecând în primul tur de italiana Jasmine Paolini (52 WTA), în două seturi, cu 6-1, 6-3, într-o oră și 10 minute.

Meciul a început cu câte un break de ficare parte, după care Ruse a luat 5 game-uri la rând, în fața unei Paolini ce a părut ușor dezorientată, abia în game-ul al 5-lea provocându-i mici probleme româncei.

Setul secund a debutat identic cu câte un break de fiecare parte, supă care s-a mers cap la cap până la 3-3. Ruse a făcut apoi un nou break la 4-3 pentru ea, închizând spectaculos meciul cu un game la zero.

Gabriela Ruse se califică în turul secund, unde o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (32 WTA), care a trecut în primul tur de americana Claire Liu, cu 6-4, 6-4.

Pentru calificarea în turul secund, Gabriela Ruse va fi recompensată cu 102.200 USD și 70 de puncte WTA.

Gabriela Ruse va face pereche în proba de dublu cu Simona Halep, cele două urmând să debuteze în compania lui Jaqueline Cristian, care face pereche cu germanca Andrea Petkovic.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela ruse