x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hagi către Bute: "Tu eşti regele acum!"

Hagi către Bute: "Tu eşti regele acum!"

29 Iun 2011   •   10:21
Hagi către Bute: "Tu eşti regele acum!"

Intalnire soc, marti seara, la hotelul Marriott din Capitala. Cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile, Gica Hagi, l-a vizitat dupa un antrenament pe campionul roman la box profesionist Lucian Bute, in care tehnicianul l-a asigurat pe pugilist ca va fi cel mai inflacarat suporter al lui la meciul cu Jean Paul Mendy de la 9 iulie.

Intalnirea dintre cei doi a avut loc in momentul cand Bute se intorcea de la antrenament, iar Hagi se afla in incinta hotelului intr-o intalnire cu niste oficiali turci referitoare la academia de fotbal ce ii poarta numele, se precizeaza pe site-ul www.lucian-bute.ro. Hagi stia ca Bute e la Marriott, dar nu a vrut sa forteze o intalnire cu Lucian pentru a nu-l deranja. Dupa ce s-au vazut, Lucian a dat mana cu Hagi si l-a numit rege pe Gica. "Tu esti regele acum", a venit replica lui Hagi.

Hagi i-a promis lui Bute ca pe 9 iulie va fi la Romexpo in primele randuri sa-l incurajeze. La sosirea de la Aeroportul Otopeni, Bute a primit un steag al Romaniei cu autografele lui Hagi si al Nadiei. "Va fi cu mine in ring Gica. Ieri m-a incurajat Adrian Mutu, azi tu. Este o mare onoare pentru mine sa fiu sustinut de marii campioni ai tarii. Promit sa nu va dezamagesc", a spus Lucian.

Vazandu-l transpirat dupa antrenament, Hagi a facut o paralela intre cele doua cariere: "Si eu am fost talentat, dar daca nu munceam la antrenament si nu respectam fotbalul nu ajungeam sus. Esti la fel ca mine. Am vazut ca te antrenezi pana la epuizare. Stiu ca in ring sunt momente dificile. Daca te lasa picioarele, degeaba esti talentat". Intalnirea dintre cei doi a durat aproximativ 15 minute. Lucian trebuia sa mearga la odihna, iar Hagi sa rezolve treburile cu fotbalul. Cei doi se vor mai intalni dupa gala, Lucian invitandu-l pe Gica sa participe la evenimentele de dupa meciul lui cu Jean Paul Mendy.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×