x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal feminin: CSM Bucureşti a achiziţionat-o pe croata Jelena Grubisic

Handbal feminin: CSM Bucureşti a achiziţionat-o pe croata Jelena Grubisic

10 Iun 2015   •   22:50
Handbal feminin: CSM Bucureşti a achiziţionat-o pe croata Jelena Grubisic
Sursa foto: Jelena GRUBISIC / handball-planet.com

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a achiziţionat-o pe Jelena Grubisic, portarul naţionalei Croaţiei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Grubisic a semnat un contract pe un an cu CSMB, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

În vârstă de 28 de ani, Grubisic a evoluat în sezonul 2014-2015 la Gyori Audi ETO (Ungaria), după ce anterior a fost sub contract cu formaţia slovenă Krim Ljubljana (2009- 2014) şi cu echipa croată Lokomotiva Zagreb (2002-2009).

Campioană în Croaţia şi în Slovenia, Grubisic a participat cu naţionala ţării sale la Campionatul Mondial din 2011 (Brazilia) şi la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

Aflate la final de contract, portarul Talida Tolnai, Patricia Vizitiu, Irina Glibko, Iulia Zaremba şi Mihaela Tivadar nu vor mai continua la CSM Bucureşti, a anunţat clubul.

Grubisic este al patrulea transfer al campioanei în perspectiva noului sezon, după ce le-a prezentat încă din iarnă pe danezele Maria Fisker (extremă stânga), Line Jorgensen (inter dreapta) şi pe suedeza Isabelle Gullden (centru), cea mai bună jucătoare a Campionatului European din 2014, care se vor alătura în această vară echipei.  

Sursa - Agerpres.ro

×