x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal: UCM Reşiţa s-a calificat în sferturile Cupei Cupelor

Handbal: UCM Reşiţa s-a calificat în sferturile Cupei Cupelor

20 Feb 2011   •   09:41
Handbal: UCM Reşiţa s-a calificat în sferturile Cupei Cupelor
Sursa foto: /Intact Images

Vicecampioana la handbal masculin, UCM Reşiţa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, deşi a fost învinsă, azi, pe teren propriu, de formaţia Budyvelnik Brovary (Ucraina), scor 27-31 (11-17), în manşa retur a optimilor.

Cele două cluburi s-au înţeles să dispute ambele manşe în România. Sâmbătă, reşiţenii au câştigat, cu 33-16 (15-6), iar duminică au cedat în faţa ucrainenilor, cu 27-31 (11-17), dar la adăpostul succesului din ziua precedentă, s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, cu scorul general de 60-47. UCM Reşiţa îşi va afla adversara din sferturi la tragerea la sorţi din 1 martie.

Dubla manşă din sferturi este programată în 26-27 martie (turul), respectiv 2-3 aprilie (returul).

UCM Reşiţa participă pentru prima dată în Cupa Cupelor, după trei sezoane în Challenge Cup, încheiate de fiecare dată cu câştigarea trofeului, plus sezonul trecut în Cupa EHF, în care a fost eliminată în turul trei.

Calificarea în sferturile Cupei Cupelor este cu atât mai preţioasă pentru reşiţeni, cu cât la începutul lunii, zece jucători de bază au părăsit vicecampioana, din cauza restanţelor salariale.

×