x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hochei: Director sportiv canadian la Steaua Rangers

Hochei: Director sportiv canadian la Steaua Rangers

08 Feb 2011   •   17:20
Hochei: Director sportiv canadian la Steaua Rangers
150814-.jpg

Tehnicianul de origine canadiană Eric LeGros a fost numit, începând de azi, în funcţia de director tehnic şi antrenor coordonator al echipei de hochei pe gheaţă Steaua Rangers. LeGros se bucură de o bună carte de vizita atât în Canada cât şi în Europa, unde a activat ca antrenor principal la diferite echipe din Germania, Austria şi Italia.

Sosit în România direct de la Montreal, tehnicianul canadian a fost prezent la partidele disputate de Steaua Rangers vineri, în deplasare la Galaţi, şi duminică, pe teren propriu cu Fenestela Braşov, ca şi la antrenamentele desfăşurate de echipă în Bucureşti

"Am purtat numeroase dialoguri cu antrenorul principal şi am creionat împreună un plan de pregătire pentru următoarea perioadă. Domnul Nelu Alexe cunoaşte foarte bine echipa, hocheiul românesc şi adversarii, iar experienţa sa va fi foarte preţioasă. Vom căuta să îmbunătăţim lucrurile care merg şi, mai ales, să le corectăm pe cele care nu merg. Ne aşteaptă o perioada grea, în care toată lumea va munci foarte mult, dar important este că jucătorii sunt conectaţi total şi gata de treaba. Iar noi vom face o echipă foarte bună împreună, sunt convins", a declarat Eric LeGros la prezentare.

Următorul meci al Stelei Rangers din cadrul Superligii naţionale de hochei va avea loc pe teren propriu miercuri, 16 februarie, începând cu ora 19:00, iar până atunci echipa îşi va desfăşura antrenamentele în Bucureşti.

×