x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Hochei: Steaua Rangers a transferat un canadian

Hochei: Steaua Rangers a transferat un canadian

03 Feb 2011   •   09:17
Hochei: Steaua Rangers a transferat un canadian

149686-forgie.jpgEchipa de hochei pe gheaţă Steaua Rangers Bucureşti l-a transferat pe canadianul Mike Forgie, care a sosit miercuri seara în Capitală.

Forgie, un atacant de 1,92 m şi 96 kg, recunoscut atât pentru forţa sa deosebită, cât şi pentru viteza de patinaj, dar mai ales pentru travaliul său deosebit la poarta adversă - pentru care şi-a atras şi porecla de Gladiatorul -, este ultimul dintre cele patru transferuri efectuate de Steaua Rangers în vederea abordării finalului de sezon.

Înaintea lui Forgie, au mai sosit în tabăra stelistă slovacii Anton Poznik, Tibor Schneider şi americanul Peter Boldt, toţi fundaşi.

Forgie a venit la Bucureşti însoţit de logodnica sa Kristina Ianuzziello, iar primele impresii despre România au fost pozitive: ''Este mai frumos decât mă aşteptam, în ultimii ani am fost în Olanda şi în Germania, dar aici parcă e un aer aparte. Am venit hotărât să ajut echipa Steaua să obţină cât mai multe succese pe gheaţă şi să-şi îndeplinească obiectivul stabilit pentru finalul de sezon. Imediat ce voi primi OK-ul medical, voi fi 100% alături de colegii mei. Sunt un tip muncitor, care luptă şi dă totul pe gheaţă, cine mă cunoaşte ştie că nu mă dau în lături de la nimic când trebuie să-mi ajut echipa să câştige''.

Mike Forgie (27 ani, născut în Scarborough, Ontario) va purta la Steaua Rangers tricoul cu numărul 7, acelaşi număr care l-a consacrat în cariera profesionistă.

×