x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi IBF: Bute, boxerul anului 2010!.

IBF: Bute, boxerul anului 2010!.

12 Iun 2011   •   21:00
IBF: Bute, boxerul anului 2010!.

In cadrul congresului IBF, care a avut loc la Paris, Hotel din Las Vegas, campionul nostru mondial la categoria supermijlocie Lu­cian Bute a primit titul "Jersey Joe Walcott", distinctie conferita celui mai bun pugilist al versiunii in anul 2010. Conform IBF, trofeul este acordat "celui mai bun pugilist care a demonstrat cea mai buna for­ma si a dovedit profesionalism in ring".

Lucian Bute nu a putut fi pre­zent la congresul desfasurat in Ne­vada din cauza antrenamen­te­lor pe care le efectueaza pentru me­ciul din 9 iulie, de la Romexpo, contra francezului Jean Paul Mendy. Oficialii IBF i-au trimis insa distinctia la Montreal. "Sunt mandru ca am fost considerat cel mai bun pugilist de la IBF si ur­ma­sul celebrului Wladimir Klits­chko. Dedic acest trofeu tuturor ro­ma­ni­lor. Nu o sa uit niciodata de unde am plecat", a declarat Lucian Bute dupa ce a primit trofeul. Ro­ma­nul ii succede marelui Klits­chko, care a primit acelasi pre­miul din partea IBF pentru anul 2009. Altfel, de vineri s-au pus in vanzare biletele pentru gala de la Bucuresti din 9 iulie, in care Lu­ci­an Bute isi va apara centura de cam­­pion mondial IBF in fata fran­ce­zului Mendy.

Deocamdata, bi­le­­te­le sunt disponibile pe site-ul eventim.ro, iar de maine, biletele vor fi disponibile si in punctele de van­zare Eventim: magazinele Ger­­manos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Car­­turesti. Tichetele costa 70 de lei, cele mai ieftine, 110 si 175 de lei la tribunele de la nivelul 1 si 350 si 600 de lei in zonele VIP de lan­ga ring. Toate biletele vor fi sca­nate la intrare, organizatorii recomandand fanilor sa le achi­zi­ti­o­neze ­numai din punctele autori­za­te enumerate mai sus. Accesul in Romexpo va fi permis incepand cu ora 17:30.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi