x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Începe Freeride Challenge Tour 2012

Începe Freeride Challenge Tour 2012

de Sorin Anghel    |    29 Ian 2012   •   21:00
Începe Freeride Challenge Tour 2012

Inscrierile pentru prima etapa, cea de la Borsa, se vor incheia maine. Organizatorii nu-i vor accepta in concurs pe cei care vor ajunge la fata locului fara a se fi inscris initial

Cel mai tare turneu destinat amatorilor de free-ride va incepe la sfarsitul acestei saptamani tocmai in Maramures, acolo unde muntii sunt incarcati de zapada cum n-au mai fost de multa vreme. Gazda primei etape din cadrul Freeride Challenge – eveniment organizat de catre Outdoor Romania – va fi statiunea Borsa. Inscrierile pentru cursa de pe Vf. Giumalau se mai pot face pana maine. Tabelul cu lista celor ce vor lua startul va fi publicat miercuri, 1 februarie, pe www.freeridechallange.ro. Taxa de participare este de 65 de lei.

"Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa completeze un formular de inscriere si sa semneze un disclaimer de participare – un act prin care vor exonera de raspundere organizatorii in cazul oricarei intamplari cu urmari fizice si/sau psihice care se va desfasura de-a lungul evenimentului. De asemenea, fiecare concurent va veni cu asigurare platita la zi, asigurarea care are prevazuta in contract practicarea skiului/ snowboarding-ului in afara partiilor amenajate", au fost conditiile impuse de catre organizatori. Etapa a doua din cadrul Freeride Challange va avea loc in perioada 24-26 februarie la Sinaia, pe Valea lui Carp. Marea finala, programata la Balea Lac, se va tine intre 27 si 29 aprilie. Mai multe detalii gasiti pe Facebook.

×
Subiecte în articol: freeeride challange tour 2012