x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ioan Gavrilescu: "Oltchim poate rata semifinalele după acest eşec"

Ioan Gavrilescu: "Oltchim poate rata semifinalele după acest eşec"

13 Feb 2011   •   10:05
Ioan Gavrilescu: "Oltchim poate rata semifinalele după acest eşec"
151627-.jpgPreşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, le-a criticat pe jucătoare şi pe antrenoarea Anja Andersen după meciul pierdut de campioana României în deplasarea de la Itxako, 25-26, din etapa a doua a grupelor principale ale Ligii Campionilor.

"Nu ştiu dacă a fost greu, dar ştiu sigur că e nepermis să se piardă aşa un meci. Eu nu-mi amintesc să fi avut noi vreun meci în care să conducem cu 5-6 goluri în ultimul sfert de oră şi să pierdem. Credeam că batem la 10 goluri, când am văzut că facem scor. Nu am înţeles nimic din ce s-a întâmplat, nu am o explicaţie, dar când ai condus cu 6 goluri, e nepermis să pierzi aşa. Poate e prea multă experienţă la mijloc şi sper să n-am dreptatate, dar această înfrângere ne-ar putea costa calificarea în semifinale", a spus Ioan Gavrilescu imediat după meci.

Oltchim a evoluat sâmbătă, în deplasare, cu Itxako Reyno De Navarra, pierzând cu 25-26, după ce în minutul 43 conducea cu 6 goluri (14-20). Campioana României rămâne astfel cu doar două puncte în clasament, obţinute în victoria din prima etapă, cu Buducnost Podgorica (21-20).

×
Subiecte în articol: handbal sporturi