x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Jo Jo Dan are o nouă şansă să devină chalangerul lui Victor Ortiz

Jo Jo Dan are o nouă şansă să devină chalangerul lui Victor Ortiz

04 Aug 2011   •   08:35

WBC a decis ca meciul dintre Ion Ionut, alias Jo Jo Dan si turcul Selçuk Aydin, disputat in 5 iunie 2010 pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, in versiunea WBC, sa se rejoace, sportivul din Turcia castigand dupa o decizie controversata, anunta boxingscene.com , citat de Mediafax.

Conform sursei citate, castigatorul va deveni challenger la titlu mondial pentru meciul cu Victor Ortiz, campionul WBC la semimijlocie. Promotorii lui Jo Jo Dan si Selçuk Aydin au la dispozitie 30 de zile pentru a ajunge la o intelegere privind rejucarea meciului.

In iunie 2010, Jo Jo Dan a fost invins in meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, in versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selçuk Aydin.

Saptamana trecuta, Jo Jo Dan, l-a invins, la Port-of-Spain (Trinidad Tobago), prin KO tehnic in repriza a treia, pe Iwan Azore (Guyana) si a cucerit titlul vacant de la categoria semimijlocie, versiunea WBC din Caraibe (CABOFE).

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionisti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit si titlul Universal Boxing Organizations (UBO).

×