x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Kim Clijsters, antrenament alături de Simona Halep, înainte de revenirea în circuitul WTA

Kim Clijsters, antrenament alături de Simona Halep, înainte de revenirea în circuitul WTA

17 Feb 2020   •   14:58
Kim Clijsters, antrenament alături de Simona Halep, înainte de revenirea în circuitul WTA
Sursa foto: flickr.com

Belgianca Kim Clijsters, fost lider WTA, s-a antrenat alături de Simona Halep, numărul doi mondial, înainte de revenirea în circuitul WTA, în Dubai. Kim Clijsters s-a declarat o fană a Simonei Halep.

"Sunt un mare fan al ei de câțiva ani, am urmărit victoriile ei de la Open-ul Franţei, Wimbledon, este minunat să văd reușind pe cineva care muncește atât de mult. Pe antrenorul ei, Darren (n.r. Cahill), îl ştiu foarte bine, am ținut legătura, ne-am antrenat bine astăzi, a fost distractiv. Simona e genul care se antrenează din greu, e minunat să schimbi mingi cu ea", a declarant belgianca, potrivit Essentially Sports.

Simona Halep a împărtășit la rândul ei impresii despre antrenamentul cu Kim Clijsters.

„Joacă foarte bine. A fost un antrenament foarte bun și mă bucur să o văd din nou în circuit. Este o motivație pentru toți. Sunt sigură că e capabilă să facă mai multe.”, a spus Simona Halep.

Kim Clijsters s-a retras din circuitul WTA în 2007, pentru a-și întemeia o familie, și a revenit pe teren în 2009. Aceasta a câștigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open și o data la Australian Open, înainte de a se retrage din nou în 2012. Kim Clijsters a câștigat de trei ori Turnerul Campioanelor.

 

×
Subiecte în articol: simona halep kim clijsters