x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Un nou transfer de marcă la CSM București. O campioană olimpică la Tokyo vine pentru postul de inter dreapta

Un nou transfer de marcă la CSM București. O campioană olimpică la Tokyo vine pentru postul de inter dreapta

de Razvan Voiculescu    |    26 Dec 2022   •   12:40
Un nou transfer de marcă la CSM București. O campioană olimpică la Tokyo vine pentru postul de inter dreapta
Sursa foto: Hepta

Franțuzoaica Laura Flippes, campioană olimpică la Tokyo 2020, a semnat un contract pe 2 ani cu CSM București.

„Încă o veste bună vine către fanii CSM București! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântați să vă anunțăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!

Are deja câștigate cele mai strălucitoare medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Europene și Mondiale, succese la care a contribuit cu peste 150 de goluri! Acum se alătură echipei noastre în dorința de a adăuga palmaresului său în următorii doi ani și alte trofee, dar la nivel de club!

Bienvenue, Laura!”

„Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM București pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor și de abia aștept să joc acum cu ele! Va fi și prima mea experiență în afara Franței și sunt nerăbdătoare să descopăr Bucureștiul! Vreau să câștig tot, cred că echipa este una ambițioasă și sper să ajut clubul să își atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM București!”, a declarat Laura Flippes.

CSMB a mai anunţat recent că tânăra extremă dreapta Mihaela Mihai şi-a prelungit contractul cu trei ani, până în 2026, extrema stânga Alexandra Dindiligan a semnat pe încă doi ani, interul stânga norvegian Emilie Hegh Arntzen şi-a prelungit înţelegerea cu încă un an, Elizabeth Omoregie va juca încă un an, iar portarul norvegian Marie Davidsen va continua încă doi ani.

Antrenorii Adrian Vasile şi Iulia Curea şi-au prelungit și ei contractele cu clubul, care a transferat-o şi pe coordonatoarea de joc Andreea Rotaru.

CSM le-a transferat pentru sezonul viitor pe extrema stângă Jennifer Gutierrez (Rapid București), interul dreapta polonez Monika Kobylinska (Brest Bretagne Handball) şi pe pivotul norvegian Vilde Mortensen Ingstadt (Team Esbjerg).

 

×
Subiecte în articol: Laura Flippes inter dreapta csm bucuresti