x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Legendarul boxer Joe Frazier, aproape învins în lupta cu cancerul (VIDEO)

Legendarul boxer Joe Frazier, aproape învins în lupta cu cancerul (VIDEO)

06 Noi 2011   •   12:03
Legendarul boxer Joe Frazier, aproape învins în lupta cu cancerul (VIDEO)

La 67 de ani, Joe Frazier, fost campion mondial al greilor din boxul profesionist, incearca sa invinga in cea mai grea lupta dusa pana acum: cea impotriva cancerului. Diagnosticat cu o tumoare la ficat in urma cu cinci saptamani, Frazier este pe cale sa piarda aceasta lupta, un apropiat al sau declarand cotidianului New York Post ca 'este nevoie de un miracol'.

Joe Frazier a fost, alaturi de Muhammad Ali, protagonistul a trei meciuri de poveste, cel din 1975, disputat in Filipine, la Manila, fiind considerat meciul secolului.

Dotat cu o forta brutala si avand un croseu de stanga devastator, Frazier a fost campion mondial si olimpic (Tokyo 1964) la amatori, inainte de a trece la profesionism, acolo unde a disputat 37 de meciuri, castigand 32.

Fiul unui culegator de bumbac din Carolina de Sud, Joe a fost considerat un gentleman autentic in afara ringului, iar dupa incheierea carierei si-a incercat sansa, fara prea mult succes, si ca solist de muzica soul. Loggo-ul sau a fost 'pentru a fi campion e nevoie de mult suflet si curaj'.

×