x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute, la revenirea în România: Jucătorii se vor gândi de două ori înainte să boxeze cu mine

Lucian Bute, la revenirea în România: Jucătorii se vor gândi de două ori înainte să boxeze cu mine

11 Noi 2011   •   11:34
Lucian Bute, la revenirea în România: Jucătorii se vor gândi de două ori înainte să boxeze cu mine

Pugilistul roman s-a intors acasa. Lucian Bute a reusit sa-si pastreze pentru a noua oara centura de campion mondial IBF in urma victoriei la puncte din meciul cu Glen Johnson.

"A fost obiectivul meu sa-mi pastrez centura. Nu a fost deloc un meci usor. Stiu ca multi se asteptau sa castig prin KO, asa cum am tot facut-o in ultima vreme, dar am luptat cu un boxer experimentat si un bun incasator. Stiam ca va fi o lupta lunga si ca va fi foarte greu sa-l inving prin KO, asa ca planul meu a fost sa-mi dozez energia", a declarat Bute, potrivit Antena3.

Campionul roman considera ca victoria obtinuta in weekend-ul trecut este extrem de importanta, mai ales din punct de vedere al imaginii: "Desi l-au mai invins si altii, eu sunt singurul care a facut-o atat de clar la diferenta de puncte. Pentru mine, a fost un pas foarte important si toata presa din America a vorbit frumos despre meciul meu si despre performanta mea".

Bute nu i-a uitat insa pe cei care l-au atacat si care au dat declaratii provocatoare despre boxerul roman. "Am tras un semnal de alarma pentru ceilalti pugilisti, care vor sa ma infrunte si care au tot vorbit despre mine, ca sunt supraapreciat si ca nu am valoare. Stiti si voi la cine ma refer. Cred ca de acum se vor gandi de doua ori inainte de a accepta sa se bata cu mine", a incheiat Bute.

×
Subiecte în articol: lucian bute