x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute va locui la Bucureşti într-un apartament de 125 mp al unui hotel de cinci stele

Lucian Bute va locui la Bucureşti într-un apartament de 125 mp al unui hotel de cinci stele

de Mihai Igirosanu    |    23 Iun 2011   •   12:59
Lucian Bute va locui la Bucureşti într-un apartament de 125 mp al unui hotel de cinci stele

Campionul mondial la box profesionist, in versiunea IBF, Lucian Bute, va locui timp de doua saptamani in apartamentul Bussines Suite din Hotelul JW Marriott, acesta avand o suprafata de 125 de metri patrati.

"Bute si tot staff-ul sau vor locui la Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Interbox a rezervat 10 camere la hotelul de cinci stele, iar cel mai bun apartament, Bussines Suite, l-a oprit pentru Lucian. Aparatmentul este unul exclusivist si impunator, avand 125 de metri patrati. El este dotat cu sala de conferinte, bucatarie, living. Apartamentul a fost rezervat cu mult timp inainte, in acest moment hotelul fiind sold out. Chiar daca are bucatarie, Lucian nu o va folosi si nici serviciile Marriott, unele de 5 stele in privinta mancarurilor, campionul nostru venind cu nutritionst la Bucuresti", informeaza site-ul lucian-bute.ro.

Bute va putea folosi bazinul, sala de forta si sauna din cadrul hotelului.

Lucian Bute si Jean-Paul Mendy se vor intalni in gala "Campion pentru Romania", din 9 iulie, ce va fi transmisa de Pro TV.

La gala vor fi prezenti, printre altii, Ion Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, George Copos si Gigi, Giovani si Victor Becali.

×
Subiecte în articol: lucian bute ibf jean-paul mendy