x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mendy: "Nu îmi este frică de Bute! Îl voi bate!".

Mendy: "Nu îmi este frică de Bute! Îl voi bate!".

19 Iun 2011   •   15:00
Mendy: "Nu îmi este frică de Bute! Îl voi bate!".

Francezul Jean Paul Mendy, viitorul adversar al lui Lucian Bute, a declarat intr-un interviu acordat site-ului www.lucian-bute.ro ca el este cel mai bun pugilist al categoriei supermijlocie si ca este "foarte increzator" ca va castiga meciul de la Bucuresti.

"Stiu foarte multe despre Bute, insa un singur lucru vorbeste de la sine: e campion mondial. Este cel mai important meci al vietii mele. Sunt convins insa ca si partida de dupa aceasta va fi la fel de importanta. Nu ma tem de nimic. Nici de Lucian Bute, nici de Romania, o tara care o cunosc de ceva vreme si care imi place foarte mult", a spus Mendy.

"Prezenta publicului ostil ma va stimula pe mine insa si mai mult sa dau totul in ring. Credeti ca m-as mai obosi sa zbor in Romania daca nu as fi increzator? Nu sunt increzator, sunt foarte increzator! Voi castiga meciul! Bute este un mare boxer. Are multe calitati, dar si defecte. Stiu de ce trebuie sa ma feresc, mi-am facut un plan cum sa lupt, dar nu vi-l voi dezvalui acum",a mai declarat pugilistul francez.

Meciul dintre Lucian Bute si Jean-Paul Mendy va avea loc la 9 iulie, in Bucuresti, la Romexpo.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi jean-paul mendy