x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Multiplul campion la karate tradiţional Pavel Vancea s-a sinucis. Fostul sportiv a lăsat un bilet de adio

Multiplul campion la karate tradiţional Pavel Vancea s-a sinucis. Fostul sportiv a lăsat un bilet de adio

27 Ian 2012   •   12:22
Multiplul campion la karate tradiţional Pavel Vancea s-a sinucis. Fostul sportiv a lăsat un bilet de adio

Fostul campion mondial la karate Pavel Vancea, in varsta de 47 de ani, antrenor secund al lotului national al Romaniei si presedinte al clubului Universitatea UAMT Agora Oradea, a fost gasit mort, in aceasta dimineata, la locuinta sa din localitatea Saldabagiu de Munte.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Crisana, lt. Camelia Rosca, vineri dimineata Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost solicitat sa intervina pentru scoaterea unui barbat care s-a spanzurat intr-o fantana in localitatea Saldabagiu de Munte. La fata locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensiva mobila al SMURD Oradea si pompierii militari care au actionat cu mijloacele din dotare pentru scoaterea corpului neinsufletit din putul adanc de aproximativ 4-5 metri. Din nefericire, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru barbat, constatand decesul acestuia.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, inspector principal Alina Dinu, a declarat ca o echipa de criminalisti se afla la fata locului pentru a efectua cercetarile care se impun a fi facute in locul in care a fost gasit cadavrul.

"Din primele verificari efectuate la fata locului nu exista suspiciuni de omor in cauza. Cauza exacta a decesului urmeaza a fi stabilita in urma necropsiei", a precizat Alina Dinu, potrivit Agerpres.

Pavel Vancea s-a nascut in 1964 si era antrenor la CS UAMT-Agora Oradea si antrenor secund al nationalei de karate traditional al Romaniei, cu care a si participat in 2011 la a XX-a editie a Campionatelor Europene de karate traditional pentru seniori si juniori. Era casatorit si avea doi copii. Pavel Vancea a devenit in 1993 primul roman campion mondial la karate.

×