x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Noul antrenor al echipei Real Mallorca este Joaquin Caparros

Noul antrenor al echipei Real Mallorca este Joaquin Caparros

05 Oct 2011   •   07:20

Noul antrenor al echipei Real Mallorca, Joaquin Caparros, a anuntat, marti, ca a semnat un contract pana pe 30 iunie 2012 cu gruparea spaniola, informeaza AFP.

"Am decis sa accept oferta. Ceea ce imi doresc este sa antrenez si sunt multumit ca am ajuns la un acord cu gruparea Real Mallorca", a declarat tehnicianul, la finalul unei sedinte a Consiliului de Administratie, care a durat sase ore.

Caparros a fost demis de la gruparea elvetiana Neuchatel Xamax la inceputul lunii septembrie, de catre presedintele cecen al gruparii, Bulat Chagaev, dupa numai cinci meciuri oficiale.

Joaquin Caparros, care a mai antrenat in Spania formatiile FC Sevilla, Villarreal, Deportivo la Coruna si Athletic Bilbao, il inlocuieste pe danezul Michael Laudrup, care a decis sa-si rezilieze contractul ca urmare a unor neintelegeri cu patronul clubului, Lorenzo Serra Ferrer.

Interimatul a fost asigurat de Miguel Angel Nadal, unchiul tenismenului Rafael Nadal si secundul lui Laudrup, care a renuntat, luni, la functia pe care o detinea in Consiliul de Administratie al gruparii Real Mallorca, la care familia sa detine 10 la suta din capitalul social.

×