x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi OFICIAL Rusescu s-a înţeles cu Sevilla şi va evolua în La Liga » Are o clauză fabuloasă! Cît ia Steaua şi care e salariul atacantului

OFICIAL Rusescu s-a înţeles cu Sevilla şi va evolua în La Liga » Are o clauză fabuloasă! Cît ia Steaua şi care e salariul atacantului

14 Iun 2013   •   12:01
OFICIAL Rusescu s-a înţeles cu Sevilla şi va evolua în La Liga » Are o clauză fabuloasă! Cît ia Steaua şi care e salariul atacantului
Golgeterul Ligii 1 a fost vîndut pe 2,5 milioane de euro şi va avea un salariu anual de 500.000 de euro. Sevilla a anunţat aseară oficial transferul pe cinci sezoane, cu o clauză de reziliere de 40 de milioane de euro!

Steliştii se chinuie de două luni de zile să-şi întărească ofensiva pentru sezonul viitor, dar ieri au rămas fără cel mai bun marcator al lor. După doi ani petrecuţi în Ghencea, Raul Rusescu va pleca în Spania, unde va îmbrăca tricoul Sevillei, formaţie ce a încheiat sezonul precedent pe locul 9.

Preşedintele clubului din Andaluzia, Jose Maria del Nido, a venit la Bucureşti şi a negociat cu Mihai Stoica pentru golgeterul Ligii 1. După trei ore de discuţii, MM a putut obţine de la spaniol doar 2,5 milioane de euro, deşi preţul cerut iniţial a fost de minimum 3 milioane de euro. Apoi, managerul a sunat la Jilava pentru a cere acordul lui Gigi Becali şi o oră mai tîrziu Rusescu a fost chemat şi el la tratative.

Salariu de 4 ori mai mare
Atacantul care luna viitoare va împlini 25 de ani a bătut şi el palma cu Del Nido, urmînd să încaseze 500.000 de euro pe sezon în următorii trei ani, faţă de 120.000 de euro, cît avea la Steaua. Raul va pleca azi în Spania, alături de oficialul clubului spaniol, cu un charter şi va susţine examenul medical. Dacă totul va decurge normal, se vor parafa şi actele.

A venit după eoliene, a plecat cu Raul
Jose Maria del Nido a venit la Bucureşti pentru afaceri cu energie eoliană, fără a intenţiona să discute despre transferul lui Rusescu la Sevilla. Impresarul Victor Becali a aflat că spaniolul se află în România şi l-a contactat pentru a-l întreba dacă mai e interesat de Rusescu. După ce a discutat cu oficialii din Ghencea şi a obţinut acordul pentru a negocia, l-a invitat pe iberic la masa tratativelor.

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×