x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Opt mii de bilete la meciul Bute-Mendy! Vezi cât va costa un tichet!.

Opt mii de bilete la meciul Bute-Mendy! Vezi cât va costa un tichet!.

18 Mai 2011   •   12:51
Opt mii de bilete la meciul Bute-Mendy! Vezi cât va costa un tichet!.

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat, in cadrul emisiunii "Sport in Plus" de la National FM, ca pentru partida dintre Lucian Bute si Jean-Paul Mendy, vor fi disponibile 10.000 de locuri, iar preturile a opt mii de bilete vor varia intre 30 si 50 de lei.

In cazul in care vor fi vandute toate biletele la gala in care Lucian Bute isi va pune in joc titlul IBF, se va realiza un record de audienta la nivel national pentru un eveniment sportiv organizat intr-o sala.

"Plec in Canada, unde ma voi intalni cu reprezentantii Interbox, pentru a pune la cale unele detalii legate de acest meci si nu numai. La gala de pe 9 iulie, la Romexpo vor mai boxa reprezentantii Romaniei Jo Jo Dan, Bogdan Dinu si Viorel Simion. Pregatesc insa, si sper sa reusesc una sau chiar mai multe surprize. In momentul in care va fi oficial va voi anunta cu siguranta. Nu vreau sa vorbesc inainte pentru ca foarte multe lucruri le voi lamuri in zilele urmatoare. Voi fi prezent in zilele urmatoare in Canada si pentru a fi alaturi de Adrian Diaconu, care are un meci foarte important cu Chad Dawson, iar daca acesta invinge atunci se poate bate iar pentru centura" a spus Obreja.

Pugilistul roman Lucian Bute isi va apara pentru a opta oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, urmand sa lupte impotriva francezului Jean-Paul Mendy in cadrul unei gale care va avea loc in Capitala, la Romexpo, in ziua de 9 iulie, au anuntat, vineri, organizatorii, in cadrul unei conferinte de presa.

×
Subiecte în articol: lucian bute jean-paul mendy