x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Petra Kvitova s-a oprit în sferturile de finală la turneul de la Miami

Petra Kvitova s-a oprit în sferturile de finală la turneul de la Miami

27 Mar 2019   •   08:48
Petra Kvitova s-a oprit în sferturile de finală la turneul de la Miami

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, numărul 2 mondial, s-a oprit în sferturile de finală la turneul WTA de la Miami (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 9.035.428 dolari, fiind învinsă în trei seturi, 7-6 (8/6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barthy, într-o partidă disputată marţi.


Kvitova, finalistă la Australian Open 2019, a confirmat prin acest eşec dificultăţile pe care le are pe cimentul american, chiar dacă anul acesta a reuşit cel mai bun rezultat din cariera sa la Miami.


Cehoaica avea ocazia să urce pe primul loc în clasamentul WTA dacă reuşea să câştige trofeul la competiţia din Florida şi să o detroneze pe japoneza Naomi Osaka, eliminată în turul al treilea.

Barty, numărul 11 mondial, a pierdut precedentele două dueluri cu Kvitova disputate în acest an, în finala turneului de la Sydney şi în sferturile de finală la Openul Australiei. Graţie acestui succes, jucătoarea de la antipozi şi-a asigurat, în premieră, intrarea în top 10 mondial.

În semifinale, Ashleigh Barty va juca împotriva estonienei Anett Kontaveit (nr.19), care a învins-o la rândul ei, cu 3-6, 6-2, 7-5 pe taiwaneza Su-Wei Hsieh (nr. 27), în celălalt meci de simplu feminin disputat marţi în cadrul turneului de la Miami.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: petra kvitova