x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Probleme pentru Halep! Jucătoarea noastră s-a retras în ultimul moment din turneul de la Sydney. Ce a păţit

Probleme pentru Halep! Jucătoarea noastră s-a retras în ultimul moment din turneul de la Sydney. Ce a păţit

13 Ian 2015   •   08:26
Probleme pentru Halep! Jucătoarea noastră s-a retras în ultimul moment din turneul de la Sydney. Ce a păţit

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney, s-a retras în ultimul moment din competiţia de la Antipozi, din cauza unei gastroenterite. Marţi, în optimi, Halep trebuia să joace cu Karolina Pliskova (Cehia).

''În timpul turneului de la Shenzhen am avut o problemă la stomac. Am simţit că nu pot juca. Am aşteptat până în ziua meciului pentru a vedea dacă voi fi bine, dar nu pot juca. Aşadar, am decis să mă retrag, pentru că e cel mai bun lucru. Sunt tristă pentru că nu pot juca la acest turneu. Am venit să joc şi nu e bine că fac această pauză. Trebuie să îmi revin şi să mă gândesc doar la tenis'', a declarat Simona Halep.

Românca declarase şi după finala de la Shenzhen (China) că s-a simţit rău înaintea ultimului act cu Timea Bacsinszky (6-4, 6-4). ''Nu ştiu cum am jucat finala de la Shenzhen, ca să fiu sinceră. Cred că a fost graţie adrenalinei, pentru că doream să câştig turneul. Nu m-am gândit prea mult la mine, ci doar la joc, şi am făcut-o foarte bine'', a spus Halep, potrivit Agerpres.

Simona Halep a fost înlocuită la Sydney de americanca Nicole Gibbs, învinsă în optimi de Karolina Pliskova (22 ani, 22 WTA), cu 6-0, 6-0, în doar 38 de minute.

×
Subiecte în articol: simona halep sydney