x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Robert Lindstedt: Horia Tecău este cel mai bun partener pe care l-am avut

Robert Lindstedt: Horia Tecău este cel mai bun partener pe care l-am avut

20 Sep 2011   •   15:56

Suedezul Robert Lindstedt, partenerul de dublu al tenismenului Horia Tecau, a declarat, marti, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca jucatorul roman este cel mai bun coechipier alaturi de care a evoluat in intreaga sa cariera.

In varsta de 34 de ani, Lindstedt a debutat in tenisul profesionist in 1998 si a reusit sa dispute 24 de finale in turneele de dublu, dintre care 11 alaturi de Horia Tecau, si a castigat 12, dintre care 6 alaturi de jucatorul roman.

Suedezul blond de 1,90 metri se plange de dureri de spate si a cerut ca interviul sa aiba loc pe un scaun sau pe o canapea pentru a nu i se bloca spatele.

Robert Lindstedt si Horia Tecau sunt principalii favoriti ai turneului bucurestean, dotat cu premii in valoare totala de 422.950 de euro si ii vor intalni in primul tur pe romanii Victor-Mugurel Anagnastopol si Florin Mergea, beneficiari ai unui wild-card. Astfel, Tecau va fi adversar in aceasta partida cu cel alaturi de care a castigat turneul juniorilor de la Wimbledon, Florin Mergea.

×