x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Anglia a umilit Italia în Turneul celor Şase Naţiuni

Rugby: Anglia a umilit Italia în Turneul celor Şase Naţiuni

13 Feb 2011   •   11:23
Rugby: Anglia a umilit Italia în Turneul celor Şase Naţiuni
Sursa foto: /Reuters

Anglia a obţinut, sâmbătă, o victorie zdrobitoare în Turneul celor Şase naţiuni la rugby, învingând Italia cu scorul de 59-13 (31-6), într-un meci în care insularii au reuşit nu mai puţin de opt eseuri spre imensa satisfacţie a celor 82.000 de spectatori aflaţi pe legendarul stadion Twickenham din Londra.

Cu această victorie, rugbyştii englezi se pot gândi, în sfârşit, la Marele Şlem, pe care nu l-au mai obţinut din 2003, mai ales că programul de anul acesta îi avantajează, urmând să primească vizita principalei adversare, Franţa, pe 26 februarie.

Punctele Angliei au fost realizate de Ashton - 4 eseuri, Cueto, Tindall, Care, Haskell - câte un eseu, Flood - 5 transformări şi 1 lovitură de pedeapsă, Wilkinson - 3 transformări, în timp ce pentru oaspeţi au punctat Ongaro - o încercare şi Mirco Bergamasco - 1 transformare şi 2 lovituri de pedeapsă.

Într-o altă partidă, disputată pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, echipa Ţării Galilor a învins cu scorul de 24-6 (16-3) reprezentativa Scoţiei, viitoarea adversară a României la Cupa Mondială din toamnă, ce va avea loc în Noua Zeelandă.

Rugbyştii galezi, care nu mai câştigaseră de 8 meciuri, s-au impus graţie punctelor realizate de Williams - 2 eseuri şi Hook - 4 lovituri de pedeapsă şi 1 transformare, pentru gazde Parks transformând două lovituri de pedeapsă.

×