x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Meciul România - Ucraina, amânat din cauza stării terenului

Rugby: Meciul România - Ucraina, amânat din cauza stării terenului

11 Feb 2011   •   13:09
Rugby: Meciul România - Ucraina, amânat din cauza stării terenului
Sursa foto: /Intact Images

Meciul dintre selecţionatele de rugby ale Ucrainei şi România, care trebuia să aibă loc în această după-amiază, pe stadionul ''Spartak'' din Kiev, în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor, a fost amânat din cauza condiţiilor meteo, anunţă Federaţia Română de Rugby (FRR).

Oficialii partidei au decis că meciul nu se poate juca din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Cu trei ore înainte de startul meciului, conducerile tehnice ale echipelor, împreună cu arbitrul şi observatorul meciului au inspectat stadionul ''Spartak'' din Kiev, ajungând la concluzia că gazonul este îngheţat şi ar pune în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

''Noaptea trecută a nins la Kiev, astfel că pe gazon este un strat subţire de zăpadă. Din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile terenul este impracticabil, iar oficialii meciului au decis să amâne partida'', a declarat antrenorul federal Daniel Mitrea pentru site-ul FRR.

''Stejarii'' vor reveni în ţară duminică după-amiaza, meciul urmând să fie reprogramat de FIRA-AER.

În primul meci din această ediţie a CEN, România a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 24-17 (24-3), de reprezentativa Portugaliei. Tot în prima etapă, naţionala Georgiei a învins Ucraina, scor 62-3, şi Rusia s-a impus în faţa Spaniei, scor 28-24.

×
Subiecte în articol: rugby sporturi