x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: ''Stejarii'' vor să câştige Cupa Europeană a Naţiunilor

Rugby: ''Stejarii'' vor să câştige Cupa Europeană a Naţiunilor

02 Feb 2011   •   14:26
Rugby: ''Stejarii'' vor să câştige Cupa Europeană a Naţiunilor
Sursa foto: /Intact Images
149567-.jpgEchipa naţională de rugby a României va debuta sâmbătă, împotriva Portugaliei, în ediţia 2011 a Cupei Europene a Naţiunilor, pe care elevii lui Romeo Gontineac îşi propun să o câştige. "Ne dorim o victorie, la fel ca la orice meci la care participăm. Ne lipsesc mulţi jucători de bază, dar aşa vom vedea jucătorii de viitor'', a declarat Alin Petrache, preşedintele FRR, într-o conferinţă de presă suţinută în această după-amiază.

''Am început o săptămână de pregătiri dificile, cu o echipă remaniată. Ne-am antrenat în primele zile la minus şase-şapte grade. Am avut noroc de un teren bun, la Complexul olimpic de la Izvorani. Avem numeroşi jucători accidentaţi şi chiar am putea să facem o altă echipă cu jucătorii accidentaţi. Sper să ne întoarcem din Portugalia cu o victorie. Apoi, dorim să câştigăm competiţia'', a spus la rândul său, Romeo Gontineac, antrenorul echipei naţionale.

Echipa naţională de rugby a României s-a reunit încă de duminică pentru a pregăti primul meci din Cupa Europeana a Naţiunilor ediţia 2011. În ultimul meci disputat între cele două echipe, România a învins la Lisabona cu scorul de 20-9.

×