x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Semifinala lui Jaqueline Cristian la Praga, întreruptă de trei ori, a fost amânată pentru luni

Semifinala lui Jaqueline Cristian la Praga, întreruptă de trei ori, a fost amânată pentru luni

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2023   •   22:27
Semifinala lui Jaqueline Cristian la Praga, întreruptă de trei ori, a fost amânată pentru luni
Sursa foto: Hepta

Organizatorii turneului de tenis WTA 250 de la Praga au fost puși în mare dificultate de-a lungul întregii săptămâni, din cauza vremii. Semifinalele de sâmbătă au fost amânate pe duminică, iar cea dintre Jaqueline Cristian și japoneza Nao Hibino, se va încheia doar luni, după trei întreruperi.

Meciul celor două a fost întrerupt de trei ori de-a lungul zilei. Prima dată după o oră și 10 minute, când Hibino câștigase cu 6-4 primul set și era condusă cu 3-1 în setul secund. După reluare, Cristian s-a impus cu emoții, în tiebreak-ul setului secund, însă meciul a fost din nou întrerupt din cauza ploii, la 1-1 în setul decisiv.

Întreruperea a afectat jocul româncei, Hibino preluând conducerea după reluare, până la 5-2 și 15-15, în momentul celei de a treia întreruperi.

Fiindcă arena nu este dotată cu instalație de iluminare nocturnă, organizatorii s-au văzut nevoiți să amâne încheierea meciului pentru luni.

Tot luni se va juca și finala turneului dotat cu 259.303 dolari, în care s-a calificat deja jucătoarea cehă Linda Noskova (71 WTA), favorita numărul 4, care a învins-o în prima semifinală pe germana Tamara Korpatsch (99 WTA).

Jaqueline Cristian are programat luni și un meci în primul tur al turneului Challenger de la Grodzisk Mazowiecki (Polonia), unde ar trebui să joace cu localnica Weronika Ewald (1075 WTA).

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jaqueline Cristian praga