x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serena Williams, acces de sinceritate la început de an: Nu am o dragoste prea mare pentru tenis şi nu mi-a plăcut niciodată să fac sport

Serena Williams, acces de sinceritate la început de an: Nu am o dragoste prea mare pentru tenis şi nu mi-a plăcut niciodată să fac sport

02 Ian 2012   •   13:07
Serena Williams, acces de sinceritate la început de an: Nu am o dragoste prea mare pentru tenis şi nu mi-a plăcut niciodată să fac sport

In pofida celor 13 victorii in turnee de Mare Slem si 14 sezoane petrecute in circuitul WTA, jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat, luni, ca nu i-a placut niciodata sa faca sport si ca nu are o "dragostea prea mare pentru sport", informeaza AFP, citata de Mediafax.

"Nu mi-a placut niciodata sa fac sport si nu am inteles niciodata cum am ajuns sportiva", a declarat campioana americana aflata la turneul de la Brisbane.

"Nu-mi place sa ma antrenez, nu-mi place activitatea fizica. Daca am vreo activitate care cere sa stau jos sau care include shopping, sunt excelenta. Nu am o dragoste prea mare pentru tenis, dar sunt in circuit", a spus Serena, adaugand apoi: "Insa nu pot trai fara asta".

Jucatoarea de 30 de ani a mai spus ca se pregateste sa scurteze sezonul 2012, la fel ca in 2011, deoarece se simte obosita. "Vreau sa pot face alte lucruri care imi plac. Cred ca asa imi pastrez motivatia", a declarat ea.

Serena Williams a castigat 39 de titluri la simplu si 20 la dublu. Ea nu si-a ascuns niciodata placerea pentru alte activitati: sedinte foto, shopping, design de moda, actiuni umanitare, emisiuni televizate si aparitii in seriale.

×