x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, după victoria zdrobitoare în faţa Serenei: "Este cel mai bun meci din viaţa mea! Sunt fericită"

Simona Halep, după victoria zdrobitoare în faţa Serenei: "Este cel mai bun meci din viaţa mea! Sunt fericită"

22 Oct 2014   •   12:32
Simona Halep, după victoria zdrobitoare în faţa Serenei: "Este cel mai bun meci din viaţa mea! Sunt fericită"

Simona Halep a reuşit o victorie incredibilă în faţa americancei Serena Williams, numărul 1 mondial. Halep a învins-o pe Williams în două seturi de senzaţie, 6-0, 6-2, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, din Singapore.

Trebuie să uit această victorie rapid, pentru a mă concentra la fel de bine în restul meciurilor din acest turneu. Am jucat foarte bine, am deschis bine unghiurile, am servit bine, totul mi-a ieșit foarte bine. Am fost agresivă, în stilul meu, am luptat pentru fiecare minge, așa cum voi face și în meciul următor. Multumesc familiei, echipei mele tehnice și tuturor românilor pe care i-am simțit alături de mine, aici, pe teren

"Este cel mai important meci din viaţa mea. Nu pot exprima în cuvinte ce simt. Sunt foarte fericită. A fost visul meu să înving una din surorile Williams şi iată că am reuşit. Trebuie să uit această victorie rapid, pentru a mă concentra la fel de bine în restul meciurilor din acest turneu. Am jucat foarte bine, am deschis bine unghiurile, am servit bine, totul mi-a ieșit foarte bine. Am fost agresivă, în stilul meu, am luptat pentru fiecare minge, așa cum voi face și în meciul următor. Multumesc familiei, echipei mele tehnice și tuturor românilor pe care i-am simțit alături de mine, aici, pe teren", a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Jucătoarea noastră a mai spus că pentru Serena Williams "nu a fost cea mai bună zi".



×