x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, la sosirea în ţară: La Australian Open a fost un tablou greu, am jucat cu surorile Williams una după alta

Simona Halep, la sosirea în ţară: La Australian Open a fost un tablou greu, am jucat cu surorile Williams una după alta

23 Ian 2019   •   13:04
Simona Halep, la sosirea în ţară: La Australian Open a fost un tablou greu, am jucat cu surorile Williams una după alta

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că la Australian Open, unde a fost eliminată în optimile de finală, a avut "un tablou greu", jucând cu surorile Venus şi Serena Williams una după alta.
Cu toate acestea, Halep a menţionat că este mulţumită de nivelul arătat în anumite momente. 
"N-a fost un turneu rău, dar nici foarte bun, bineînţeles. Însă ţinând cont de pregătirea din iarnă am avut meciuri foarte bune. A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, pentru că am jucat cu surorile Williams una după alta... însă au fost meciuri bune pentru mine, pentru că am văzut că nivelul meu de joc este acolo. Mă bucur pentru Pliskova pentru că este o mare realizare să o baţi pe Serena, mai ales la un Grand Slam. Ştiam că poate să o bată, pentru că are serviciul foarte puternic, iar asta s-a şi dovedit", a spus ea.
Jucătoarea română nu a dorit să comenteze prea mult eventuala colaborare cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, după ce anul trecut a întrerupt relaţia contractuală cu australianul Darren Cahill. "Există această posibilitate, da. Există discuţii, dar nu e nimic oficial. Când va fi ceva oficial, dacă va fi, voi anunţa", a precizat ea.
Întrebată când va reveni numărul 1 mondial, Simona Halep a răspuns: "Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru. Vreau să fiu sănătoasă, să încep să muncesc pentru a fi la nivelul cel mai înalt. Am câteva zile de pauză, iar apoi voi relua pregătirea pentru Fed Cup. Acum sunt bine, nu am nicio problemă de sănătate".
Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 6-1, 4-6, 6-4, luni, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. În urma eliminării, Halep (27 ani), finalistă la ediţia trecută, va pierde primul loc în clasamentul WTA, urmând să fie depăşită de Petra Kvitova şi Naomi Osaka care s-au calificat în semifinalele turneului australian. De asemenea, Karolina Pliskova o poate depăşi dacă va juca finala la Melbourne.

AGERPRES

×