x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep şi Horia Tecău, cei mai buni jucători români de tenis din 2015

Simona Halep şi Horia Tecău, cei mai buni jucători români de tenis din 2015

03 Dec 2015   •   22:15
Simona Halep şi Horia Tecău, cei mai buni jucători români de tenis din 2015
Sursa foto: FOTO: facebook.com/simonahalep

Simona Halep şi Horia Tecău au fost desemnaţi cea mai bună jucătoare, respectiv cel mai bun jucător român de tenis pe anul 2015, joi seara, la clubul Fratelli, în cadrul unei gale organizate de Federaţia Română de Tenis.

''Ne bucurăm că suntem în prezenţa unor mari campioni, a sponsorilor care au susţinut această disciplină. A fost un an deosebit, în care tenisul şi-a tras partea leului. Am suferit şi ne-am bucurat, am vărsat o lacrimă la succese de excepţie obţinute de Simona (Halep), Horia (Tecău), Florin (Mergea), de jucătoarele noastre în general'', a declarat, cu acest prilej, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

La rândul său, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, a spus: ''Avem fete şi băieţi foarte buni la tenis, dar cele mai mari speranţe ale mele sunt pentru participarea lor la Jocurile Olimpice de la Rio. Eu sunt legat de tenis foarte mult. Bunicul meu a condus această federaţie în perioada 1969-1971, când România a jucat de trei ori finala Cupei Davis. Vă urez ca la Rio să ne bucuraţi cu cât mai multe medalii''.

La gală au fost prezenţi numeroşi jucători de tenis, antrenori, conducători de cluburi, rude şi prieteni ai jucătorilor etc.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: Simona Halep horia tecau tenis jucatori top