x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Şoc în tenisul feminin: rusoaica Alisa Kleybanova (numărul 28 în lume) suferă de cancer

Şoc în tenisul feminin: rusoaica Alisa Kleybanova (numărul 28 în lume) suferă de cancer

16 Iul 2011   •   13:39
Şoc în tenisul feminin: rusoaica Alisa Kleybanova (numărul 28 în lume) suferă de cancer

Tenisul mondial feminin este in stare de soc dupa ce sambata jucatoarea rusa Alisa Kleybanova, numarul 28 in ierarhia WTA, a anuntat ca sufera de cancer (maladia Hodgkin), a doua zi dupa ce a implinit 22 de ani.

“Astazi imi sarbatoresc ziua de nastere si vreau sa va multumesc pentru toate mesajele minunate. Nu am scris nimic de mult timp pentru a explica absenta mea de pe terenul de tenis, astfel ca o fac acum. Pentru mine nu este un moment usor. Nu prea am avut noroc in ceea ce priveste sanatatea. Am un limfom Hodgkin, un fel de cancer. Urmez un tratament in Italia si totul decurge bine, insa este nevoie de multa rabdare si trebuie sa fiu puternica pentru a putea trece peste acest moment. Vestea buna este ca dupa mai multe luni de tratament ma simt mai bine, exista sanse ca eu sa revin pe terenurile de tenis', a anuntat Alisa Kleybanova intr-un comunicat oficial, citat de Mediafax.

Kleybanova a intrat in Top 20 WTA in februarie 2011, insa boala de care sufera a impiedicat-o sa participe la turneele de Mare Slem de la Roland Garros si Wimbledon. Jucatoarea rusa a castigat doua turnee in cariera, Kuala Lumpur 2010 si Seul 2008.



×
Subiecte în articol: Rusia tenis wta alisa kleybanova