x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Stejarii au pierdut onorabil în primul meci la Cupa Mondială: Scoţia – România 34-24

Stejarii au pierdut onorabil în primul meci la Cupa Mondială: Scoţia – România 34-24

10 Sep 2011   •   07:43
Stejarii au pierdut onorabil în primul meci la Cupa Mondială: Scoţia – România 34-24

Nationala de rugby a Romaniei a debutat cu o infrangere la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, fiind invinsa sambata dimineata, la Invercargill, cu scorul de 34-24 (18-11), de reprezentativa Scotiei.

Romanii au inscris cele mai multe puncte intr-un meci disputat in fata unei participante la Turneul celor 6 Natiuni in ultimii 21 de ani, elevii lui Romeo Gontineac punctand prin Lazar si Carpo, cate un eseu, Dimofte, o transformare si doua lovituri de penalitate si Dumbrava, doua lovituri de penalitate.

Pentru scotieni au inscris Blair si Ansbro, cate un eseu, Dainelli, doua eseuri, Paterson, o transformare si patru lovituri de penalitate.

Romania, care a condus pana cu noua minute inainte de finalul partidei si era la egalitate cu Scotia in minutul 75, a evoluat in formula Dumitras (Vlaicu '59) - Ciuntu, Gal, Dimofte, Lemnaru - Dumbrava (Cazan '54), Sirbu (Surugiu '53) - Tonita, Carpo, Macovei (Burcea '76) - Petre, Ursache - Ion (Florea '69), Tincu (Zebega '69), Lazar.

La meci de la Invercargill au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, tot aici fiind programata si urmataorea partida a stejarilor, pe 17 septembrie, contra Argentinei.

×