x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de tenis de la Roland Garros ar putea fi amânat

Turneul de tenis de la Roland Garros ar putea fi amânat

04 Apr 2021   •   14:29
Turneul de tenis de la Roland Garros ar putea fi amânat

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros ar putea fi amânat, pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de COVID-19, a declarat ministrul frances al Sportului, fosta înotătoare de origine română Roxana Mărăcineanu, citată de Reuters.

Președintele Emmanuel Macron, a decretat, zilele trecute, al treilea lockdown până la jumătatea lunii mai. Însă competițiile sportive profesioniste nu sunt afectate, cu excepţia cursei cicliste de o zi Paris-Roubaix, programată la 11 aprilie, și care a fost amânată.

Internaţionalele Franţei sunt prevăzute între 17 mai şi 6 iunie 2021.
''Suntem în discuţii cu Federaţia franceză de tenis, pentru a vedea dacă data trebuie schimbată, pentru a coincide cu o posibilă reluare a tuturor sporturilor şi a evenimentelor sportive mari. Azi, deşi sportul de nivel înalt este protejat, vom încerca să limităm şansele de răspândire a virusului în disciplinele profesioniste'', a declarat Roxana Mărăcineanu.

Directorul general al Federaţiei franceze de Tenis, Gilles Moreton, a decllarase, la începutul săptămânii, că nu va anula turneul de la Roland Garros. 

×
Subiecte în articol: tenis Roxana Mărăcineanu roland garros