x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei: Cadel Evans, ameninţat de Contador

Turul Franţei: Cadel Evans, ameninţat de Contador

de Sorin Anghel    |    12 Iul 2011   •   07:10
Turul Franţei: Cadel Evans, ameninţat de Contador

Dintre marii favoriti de anul acesta, Cadel Evans ocupa cea mai buna pozitie in clasamentul general la aceasta ora. Rutierul de la BMC este pe locul al treilea, cu un avans de 11 secunde in fata lui Andy Schleck, aflat pe pozitia a 5-a, Omul de care se teme cel mai mult australianul este Alberto Contador, aflat pe locul 16, la un minu si 41 de secunde mai in spate.

"Daca s-a lovit la genunchi, el poate avea probleme fiindca Turul Frantei este o competitie lunga. Insa el poate trece peste orice accidentare ca sa castige tricoul galben. Leziunile la genunchi sunt foarte complicate, dar el reprezinta inca o amenintare pentru mine', a declarat Cadel Evans despre spaniolul care a castigat de trei ori Marea Bucla.

BMC a fost criticata de catre Leopard – Trek si Saxo Bank ca a trecut de foarte multe ori in fruntea plutonului in care se aflau favoritii. Echipa lui Cadel Evans este acuzata de faptul ca a sustinut un ritm mai scazut pentru ca australianul sa poata face fata. "Noi nu ne dorim sa controlam tricoul. Deocamdata nici nu-mi doresc ca eu sa iau tricoul galben fiindca echipei mele ii va fi foarte greu sa conduca etapele ce vor urma. Am vazut cat de greu a fost pentru cei de la Garmin – Cervelo sa faca acest lucru. Oricum, nu pot sa nu-l felicit pe Thor Hushovd pentru faptul ca a purtat o saptamana tricoul galben', a comentat Cadel Evans.

×
Subiecte în articol: turul frantei 2011