x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi US Open-2 septembrie. Mai multi jucatori romani intra in concurs azi

US Open-2 septembrie. Mai multi jucatori romani intra in concurs azi

02 Sep 2015   •   15:35
US Open-2 septembrie. Mai multi jucatori romani intra in concurs azi
Sursa foto: Florin Mergea

Alexandra Dulgheru isi continua parcursul la US OPEN, la dublu, desi a fost eliminata in intrecerea de simplu. Jucătoarea noastră face pereche cu sportiva americana Christina McHale, cele doua urmand a intalni in primul tur cuplul format din Yung-Jan Chan si Hao-Ching Chan, ambele din Taiwan. Meciul se va disputa pe terenul numarul 10 si va incepe dupa ora 21:00, ora Romaniei.

La dublu mixt, surprinzatorii Anda Perianu si Andrei Daescu vor deschide ziua de concurs pe terenul cu numarul 14. Partida lor cu Anastasia Rodionova si Max Mirnyi va incepe dupa ora 18:00, potrivit ziare.com.

Imediat dupa finalul meciului, pe acelasi teren de la Flushing Meadows va evolua Florin Mergea, care, alaturi de partenerul sau, Rohan Bopanna, va juca in turul I la dublu masculin contra cuplului format din Austin Krajicek si Nicholas Monroe.

Irina Begu si Raluca Olaru vor inchide ziua pe terenul cu numarul 15, partida lor din prima runda a intrecerii feminine de dublu, in care le vor intalni pe Oksana Kalashnikova si Katalin Marosi, incepand dupa miezul noptii in Romania.

×