x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vedetă din NFL în stare critică, după ce s-a prăbușit pe teren

Vedetă din NFL în stare critică, după ce s-a prăbușit pe teren

de Redacția Jurnalul    |    03 Ian 2023   •   11:00
Vedetă din NFL în stare critică, după ce s-a prăbușit pe teren
Sursa foto: Hepta

Damar Hamlin, fundașul lui Buffalo Bills, este în stare critică, după ce a fost resuscitat și scos de pe teren cu o ambulanță în timpul meciului din Liga Națională de Fotbal american cu Cincinnati, scrie Reuters.

Jucătorul de 24 de ani s-a ridicat pentru scurt timp în picioare după ceea ce părea a fi un placaj de rutină asupra lui Tee Higgins de la Bengals, dar apoi a căzut pe spate.

Meciul de la Cincinnati a fost întrerupt în timp ce personalul medical l-a îngrijit rapid, iar jucătorii celor două echipe au îngenuncheat. NFL a anunțat ulterior că meciul a fost amânat.

În timp ce Hamlin a fost dus la spital, la ora locală 21:25, jucătorii celor două echipe s-au îndreptat spre vestiare, unii cu lacrimi în ochi.

"Hamlin a primit imediat îngrijiri medicale pe teren din partea echipei și a personalului medical independent și a paramedicilor locali", a declarat comisarul NFL Roger Goodell, într-un comunicat.

"El a fost apoi transportat la un spital local, unde se află în stare critică. Gândurile noastre sunt alături de Damar și de Buffalo Bills. Vom oferi mai multe informații pe măsură ce vor fi disponibile".

Familia lui Hamlins a coborât din tribune pentru a-i fi alături în timp ce acesta era transportat la University of Cincinnati Medical Center. Presa locală a declarat că fanii ambelor echipe se aflau în fața spitalului în așteptarea veștilor, unii ținând lumânări.

Nu era clar când se va încheia meciul dintre două pretendente la locul 1 în AFC.

NFL a declarat că o decizie cu privire la meci va veni mai târziu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nfl damar hamlin