x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, prezent la meciul de Cupa Davis Romania-Cehia

Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, prezent la meciul de Cupa Davis Romania-Cehia

14 Sep 2011   •   17:52

Jaques Dupré, vicepresedintele Federatiei Internationale de Tenis (ITF) si presedinte al Tennis Europe, a sosit astazi la Bucuresti pentru a participa la intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Romaniei si Cehiei.

“Ma bucur sa ma aflu in Romania, la invitatia doamnei Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis. Sper sa asistam la partide de tenis viu disputate si le urez success tuturor jucatorilor. Felicit FRT pentru conditiile excelente oferite in desfasurarea partidelor de tenis din cadrul acestei importante competitii', a declarat Jaques Dupré.

“Suntem onorati ca domnul Jacques Dupré a acceptat invitatia noastra si suntem convinsi ca prezenta unui inalt oficial ITF si in acelasi timp presedinte al Tennis Europe confirma importanta acordata acestui eveniment competitional ', a adaugat Ruxandra Dragomir.

Intre 16 si 18 septembrie 2011, pe terenul special construit pentru acest eveniment la Centrul National de Tenis din Bucuresti, se va desfasura intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Romaniei si Cehiei avand ca miza accederea in Grupa Mondiala 2012.

Este a cincea confruntare dintre cele doua natiuni, echipa Cehiei conducand pana acum cu scorul de 3-1. Ultima intalnire a avut loc in 2001 in Cehia si s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru echipa gazda.

Meciurile vor incepe la orele 11:00 vineri si duminica si la orele 12:00 sambata.

×